Wil Boonman' s fondsenwervingspagina

by Wil Boonman for Stedenband Tilburg-Matagalpa

Raised
 840
Target
 400

About my fundraiser

Tilburg Ten Miles 2014,

Ik vind dat Stedenband Tilburg-Matagalpa heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren. Bij mijn bezoeken aan Matagalpa was ik erg onder de indruk van het Microkredietproject voor vrouwen. Met kleine leningen zorgen arme vrouwen voor een bestaan voor hun gezinnen.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor het Microkredietproject van Stedenband Tilburg-Matagalpa en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Wil Boonman

News (0)

Donations ()

Make the first
Stedenband Tilburg-Matagalpa
Deze stichting zamelt geld in om projecten van kansarme groepen mensen in Nicaragua te ondersteunen. Belangrijkste thema's: onderwijs, vrouwen, moeder-kind, milieu en economie. Het gaat om kleinschalige projecten, die door organisaties in Matagalpa zelf opgezet en uitgevoerd worden. Zie de website: http://www.tilburg-matagalpa.nl Fondswerving vindt vanaf 2016 plaats via http://www.whydonate.nl/stedenband-tilburg-matagalpa/profile/