Ilja van Hoek' s fondsenwervingspagina

by Ilja van Hoek for Stedenband Tilburg-Matagalpa

Raised
 207

About my fundraiser

Tilburg Ten Miles 2014,

Welkom op mijn pagina!

Ik ga op 1 september de 10 km rennen tijdens de Tilburg Ten Miles voor project voor vrouwen in Matagalpa (dat ligt in Nigaragua). Ik doe dit omdat ik het belangrijk vind dat vrouwen ook een kans moeten krijgen om iets te kunnen ondernemen. Dat vind jij toch ook? 
De stedenband Tilburg-Matagalpa zorgt hiervoor. Ze hebben een mooi project opgezet waarbij vrouwen kunnen aankloppen om bijv. wat kippen en voer en een hek te kunnen kopen. Dit is in de vorm van een lening en bedoeld om de vrouwen een steun in de rug te geven. 
Ik ga niet lopen zonder dat jij mij hebt gesponsord! Je bent al op de goede weg door op deze pagina te komen ;) Jij kan deze vrouwen ook helpen met een kleine donatie. Natuurlijk mag je ook 100 euro geven maar als jij een kleine 2 euro kan missen loop ik daar ook wel voor! Geen bedrag is te klein! 
Donaties worden verwerkt door Alvarum, het is heel gemakkelijk én 100% veilig.

Super dat je meedoet!

Ilja van Hoek

News (2)

  • Hartstikke bedankt voor jullie bijdragen aan dit prachtige project in Matagalpa! Ik heb lekker gerend, en veel spierpijn gehad haha. De 10 km heb ik in 00:52:28 gerend, mijn persoonlijke record :) Heel erg bedankt voor het volgen van mijn project en ik ga volgende zomer eens kijken in Nigaragua wat er allemaal van terecht gekomen is! Groetjes!

    Ilja van Hoek - 9/11/13

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Stedenband Tilburg-Matagalpa
Deze stichting zamelt geld in om projecten van kansarme groepen mensen in Nicaragua te ondersteunen. Belangrijkste thema's: onderwijs, vrouwen, moeder-kind, milieu en economie. Het gaat om kleinschalige projecten, die door organisaties in Matagalpa zelf opgezet en uitgevoerd worden. Zie de website: http://www.tilburg-matagalpa.nl Fondswerving vindt vanaf 2016 plaats via http://www.whydonate.nl/stedenband-tilburg-matagalpa/profile/